Akelius Spar rabattkod

Spara pengar med Akelius Spar och få Sveriges högsta sparränta. Få upp till 3,5% sparränta på dina pengar! Akelius har under nära 30 års tid erbjudit allmänheten fördelaktiga sparformer och är registrerat hos Finansinspektionen enligt Lag (2004:299) om Inlåningsverksamhet och erbjuder enkla sparkonton med hög ränta vilket gör dem till ett attraktivt komplement till vanligt banksparande.

Hämta din Akelius Spar kampanjkod och få en premie i samband med när du öppnar ett nytt sparkonto. Ta del utav Sverige högsta sparränta och använd dig av en Akelius Spar rabattkod för att få en biobiljett med ditt sparande!

Läs mer

Aktuella Akelius Spar rabattkoder under Juni 2017

Mer om Akelius Spar

Akelius spar kampanjkod ger gratis bio när du öppnar sparkonto

Skulle den otroligt förmånliga räntan från Akelius inte vara nog så får du dessutom en biobiljett när du öppnar ett nytt konto kostnadsfritt. Allt som krävs är att du klickar dig in på deras sida och matar in en Akelius spar rabattkod som du får utav oss här på Kampanjjakt.se så får du automatiskt en biobiljett hemskickad. Missa inte din chans att få denna förmånliga sparränta samt en biobiljett helt utan kostnad genom att enkelt fylla in din kod. Vad väntar du på ? Ta del av Sveriges bästa ränta på sparkontot! När vi ändå pratar om den bästa sparräntan kan vi starkt rekommendera marknadens bästa inkomstförsäkring från Unionen

Hur använder jag min Akelius spar rabattkod ?

Att använda sig utav en kampanjkod från Akelius är enkelt. Gör såhär:

1. Välj den sparform som passar dig bäst
2. Fyll in dina uppgifter som efterfrågas
3. Längst ner i formuläret finner du ett fält som heter " kampanjkod "
4. Mata in din kod och erhåll din biobiljett

hur gor jag med akelius spar kampanjkod

Akelis Spar ger dig upp till 3,5% ränta på ditt sparande!

Akelius Spar ger dig Sveriges högsta sparränta, få hela 3,5% sparränta på dina sparpengar! Under nära 30 års tid har man erbjudit allmänheten fördelaktiga sparformer och är ett registrerat och godkänt företag hos finansinspektionen. Akelius Spar erbjuder enkla sparkonton med hög ränta vilket gör dem till ett attraktivt komplement till vanligt banksparande men även ett konkurrenskraftigt alternativ för låg- och mellanriskfonder. Du får med andra ord upp till 3,5% ränta på ett väldigt tryggt och stabilt sparande som innebär minimal risk för dig som sparare. Är du däremot ute efter att låna pengar kan du ta en titt på våra SevenDay kampanjkoder för att få den bästa räntan möjligen.

Vilket sparkonto väljer du ?

Räntekonto
0 - 36 månaders bindningstid
Rörlig ränta: 1,5 - 3,5 procent
Uppsägningstid: Ingen
Utbetalning: Inom tre bankdagar
Utbetalas till: Föranmält bankkonto
Räntan beräknas utifrån att hela räntebeloppet utbetalas på återbetalningsdagen.

I korta drag betyder detta att ju längre du binder upp ditt sparande, desto högre ränta får du.
Du väljer helt själv om och hur länge du vill binda upp ditt kapital och det skiljer några procentenheter i ränta beroende på alternativ. En årlig avkastning på 6% motsvarar ungefär samma avkastningsnivå som låg- till medelrisk fonder årligen ger till sina ägare.