Babygruppen rabattkod

Här på Kampanjjakt kan du ta del av en Babygruppen rabattkod som ger dig 100 kr rabatt på webbkurser hos Babygruppen. Vårdföretaget som specialiserar sig på kurser för både blivande och nyblivna föräldrar erbjuder regelbundet attraktiva erbjudanden som du enkelt kan få tag på här hos oss. Det gäller att vara snabb då dessa rabatter och erbjudanden oftast gäller under väldigt korta tidsperioder. Som kursdeltagare kan du känna dig trygg då man hos Babygruppen ständigt strävar efter att kunna erbjuda omfattande kurser av högsta kvalitet. Detta uppnås till största del med hjälp av kompetenta och legitimerade barnmorskor och andra specialister.

Läs mer

Aktuella Babygruppen rabattkoder under Juni 2017

Mer om Babygruppen

Babygruppen rabattkod ger dig 100 kr rabatt på utvalda kurser

Babygruppen har inte enbart valt att satsa på fysiska kurser som sker i deras lokaler i Stockholm och Malmö. De har även flera kurser som numera erbjuds genom webben och är främst baserade på deras populära profylaxkurser. Priserna för Babygruppens kurser är redan låga som de är, att få ytterligare rabatt gör dem till riktiga fynd. Speciellt för dem som inte har möjlighet att ta sig till de lokala kurserna. För detta attraktiva erbjudande får du en kurs som täcker bland annat ämnen som andningsövningar, mentala träningsövningar och expertråd från erfarna barnmorskor. Allt som du kan förvänta dig från en profylaxkurs. För dig som söker billiga leksaker erbjuder vi Lekmer rabattkoder som ger dig 10% rabatt på barn- och babyprylar.

Hur går jag tillväga för att använda min Babygruppen erbjudandekod?

1. Gå till hemsidan. (Webbkurserna ligger på en separat hemsida.)
2. Klicka på knappen ”Beställ här”.
3. Välj ett av kursalternativen som finns i listan.
4. Skriv därefter in ”rabattkod” i fältet som kallas ”Erbjudandekod”.
5. Fortsätt med att fylla i personuppgifter och gå vidare till nästa steg för att bekräfta order och betala.

Missa inte regelbundna erbjudanden och rabatter

Se till att hålla utkik efter nya erbjudanden på Babygruppens hemsida. Det dyker ofta upp tidsbegränsade veckoerbjudanden som kan ge upp till 15 % på flera kurser. I vissa fall gäller dessa erbjudanden bara för kurser som startar under en viss månad. Så det gäller verkligen att se till att vara först till kvarn då antalet platser alltid är begränsade. Självklart har även vi på Kampanjjakt koll på de senaste erbjudandena från Babygruppen. Hos oss hittar du alltid information om de senaste erbjudandena och kampanjerna som erbjuds. För fler tips på kampanjer som riktar sig till föräldrar erbjuder vi Babyshop rabattkoder här på Kampanjjakt.

Känn dig trygg inför och efter förlossning med Babygruppen

Babygruppen har funnits sedan 2006 och erbjuder kurser för föräldrar både före och efter förlossning. Efter att ha provat på olika kursformat har man tagit fram koncept anpassade för alla, från kurser inriktade på nyblivna mammor till gemensamma partnerkurser. Profylaxkurs, vattengympa, gravidpilates, pappakurs och babysim efter födsel är bara ett urval av kurser som erbjuds i både Stockholm och Malmö. Babygruppen är dessutom företaget som ligger bakom en välkänd app som används flitigt av blivande mammor runt om i landet. Du har säkert hört talas om, eller till och med själv använt appen Gravidkalender. Denna app måste vara en av landets mest populära appar bland gravida. Den har sedan 2012 blivit utsedd till bästa app i flera kategorier, bland annat har den fått utmärkelsen ”Sveriges bästa App i mobilt lärande” på Swedish Learning Awards.