Bluestore rabattkod

Nu kan du få 10 % rabatt på ditt köp med en Bluestore rabattkod. Hos Bluestore kan du hitta allt du behöver inom hårvård till låga priser i jämförelse med vad som finns ute i butik. De säljer schampo, balsam, löshår, hårinpackning, färg och toning, stylingprodukter och även smink. När man dessutom får höra att Bluestore drivs av ett frisörsalongsföretag kan man känna sig trygg i vetskapen om att de har den kunskap om krävs. För så lite som 100 kr i ordervärde kan du även få hem din beställning helt och hållet fraktfritt. Något som många kunder också gillar är att Bluestore alltid skickar med varuprover i sina leveranser.

Läs mer

Aktuella Bluestore rabattkoder under Juni 2017

Mer om Bluestore

Bluestore rabattkod ger dig 10% rabatt på valfritt köp

Använd denna speciella rabattkod med ditt nästa köp på Bluestore. Här talar vi inte om ett fåtal utvalda varor, utan koden gäller för hela sortimentet. Så se till att använda den redan idag innan rabatten går ut. Erbjudandet passar utmärkt för dig som är mån om ditt yttre och vill kunna ta hand om ditt hår på bästa sätt. Det viktigaste för Bluestore är att kunna erbjuda kvalitetsprodukter inom hårvård till billiga priser och en härlig kundupplevelse. Använd en av våra exklusiva eleven.se rabattkoder och få minst 11% på ditt köp av hårvård & skönhetsprodukter från ett liknande sortiment.

Hur använder man en Bluestore rabattkod?

1. Välj ut de varor du vill köpa i nätbutiken och lägg dem i kundvagnen.
2. När du är färdig går du till kundvagnen och klickar på ”Till Kassan”-knappen.
3. Leta efter rutan ”Har du en rabattkod? Fyll i koden här” och lägg in din kod.
4. Något som är värt att nämn är fyndvarorna du hittar i kassan. Innan du slutför köpet för att få din rabatt så visar Bluestore upp sina aktuella fyndvaror i kassan. Ett bra tillfälle att lägga till fler billiga varor till din order.

Rea och kampanjer hos Bluestore upp till 70% rabatt

Självklart har Bluestore även mycket att erbjuda när det kommer till reaprodukter. Kanske kan du till och med kombinera ett av deras nuvarande erbjudanden med vår rabattkod och få mer rabatt på din beställning. De har en stor avdelning endast avsedd för kampanjvaror, där du bland annat kan hitta märken som Wella och Lanza. Det praktiska här är att man antingen kan se alla nuvarande kampanjer som finns eller filtrera efter ett specifikt varumärke. Du kommer utan tvekan inte bli besviken på varorna som finns i REA-avdelningen. Bluestore har upp till 50 % rabatt på många varor. Nätbutiken uppdateras hela tiden med nya erbjudanden och som vanligt är det alltid först till kvarn som gäller. Hos Shopping4net får du just nu 10% rabatt på valfritt köp av skönhetsprodukter. Nyttja våra Shopping4net rabattkoder och spara minst 10% på ditt köp.

Bluestore erbjuder frisersalong och nätbutik i ett

Bluestore är en del av företaget Attityd i Sverige AB som i sin tur driver ett 20-tal frisörsalonger runt om i landet. Så det är med andra ord riktiga hårexperter som ligger bakom nätbutiken. För vem kan inte hår bättre än frisörer? Attityd grundades 2002 och öppnade sin första frisersalong i Örnsköldsvik. Numera driver de även sin nätbutik därifrån. Mindre än 10 år efter att företaget grundats hade man hunnit med att expandera verksamheten till andra delar av landet, från Luleå till Borlänge. På sikt vill man även öppna fler salonger så du får hålla utkik efter en ny Attityd-salong i din stad i framtiden. Båda verksamheterna kompletterar varandra och du kan till och med boka en tid i en av deras salonger på Bluestores hemsida.