Fleur de Sante rabattkod

Fleur de Santé erbjuder högkvalitativa skönhetsprodukter som enbart säljs online. De har över 30 år av erfarenhet med att hjälpa kvinnor och män att känna sig vackra genom att använda sig av deras hud-, kroppsvård, parfym och smink produkter. Hämta en Fleur de Sante rabattkod och få 25% rabatt + fri frakt på din order.

Tack vare sitt lyckade koncept har de byggt upp ett starkt varumärke genom att utveckla innovativa, prisvärda och hög kvalitativa produkter. Se till att få ut det mesta ur ditt köp genom att använda dig av koder och kampanjer till Fleur de Santé.

Läs mer

Aktuella Fleur de Sante rabattkoder under Juli 2017

Mer om Fleur de Sante

Få 25% rabatt med Fleur de Sante rabattkod + fri frakt

Använd en Fleur de Sante rabattkod och få upp till 25% rabatt på valfritt köp. När du handlar för minst 100 kr får du dessutom fri frakt på hela din order. Nu kan även du få hjälp med att få fram din egna naturliga skönhet med tack vare dessa exklusiva skönhets- och hudvårdsprodukter som de har att erbjuda. När du använder dig av en kod får du dessutom ett förmånligare pris på din beställning.

Hur aktiverar jag min rabattkod till Fleur de Sante?

Här på kampanjsidan för denna butik får du alltid tillgång till senast aktuella koder & kampanjer till nätbutiken fleurdesante.se. När en kod finns tillgänglig kopierar du den från Kampanjjakt och går därefter vidare till kassasystemet hos Fleur De Sante där du klistrar in koden i kassan när du är klar med shoppingen. Koden skrivs in i rabattkodsfältet på första steget vid kassasystemet. När du aktiverat koden kommer din rabatt att dras av automatiskt.

rabattkoder till Fleur de Sante

Upp till 50% rabatt på reavaror inom skönhet & makeup

Få upp till 50% rabatt på utvalda produkter när du handlar bland reasortimentet. Här kan du fynda bland utgående sminkprodukter, hudvårdsartiklar, accessoarer och mycket annat till både män och kvinnor. Välj bland reasortimentet hos Fleur de Sante och gör stora klipp på ditt köp av skönhetsartiklar på nätet. Du sparar alltså upp till 50% på ditt köp genom att nyttja dessa exklusiva erbjudanden.

Fleur de Santé är skönhetsportalen på nätet inom smink & hudvård

Fleur de Sante erbjuder fler än 200 skönhetsprodukter under sitt eget märke uppdelat mellan olika undermärken för såväl kvinnor som män. De har alltid aktivt valt att fånga sina kunder direkt utan att använda sig av återförsäljare med det enda syftet att erbjuda sina kunder hög kvalitativa skönhetsprodukter till prisvärda låga priser.