Fyndiq rabattkod

Använd en Fyndiq rabattkod från Kampanjjakt nästa gång du handlar på Fyndiq.se och ta del av en riktigt fin rabatt. Vem gillar egentligen inte att fyndshoppa? I deras webbshop kan du som kund lätt hitta de bästa fyndprodukterna på nätet. De har samlat hundratusentals produkter till fyndpris från ett brett sortiment av butiker. Skönhet, mode, hemelektronik, leksaker, mobiltillbehör, sport och fritid. Utbudet uppdateras hela tiden med nya fynd, så om du inte hittar något som faller i tycke idag är det bara att titta in igen imorgon. Glöm inte att dessutom använda dig av en rabattkod från Kampanjjakt.se för att göra ditt köp ännu mer förmånligt!

Läs mer

Aktuella Fyndiq rabattkoder under Juni 2017

Mer om Fyndiq

Fyndiq rabattkod ger dig upp till 75% rabatt på hörlurar

Är du på jakt efter nya hörlurar? Då får du inte missa detta erbjudande! Med vår Fyndiq rabattkod har du chansen att få upp till 75% rabatt vid köp av hörlurar. Detta är ett väldigt attraktivt erbjudande som ger dig möjligheten att spara en fin summa pengar. Passa på att använda din rabattkod medan den fortfarande är aktuell. På Kampanjjakt.se kan du även hålla ögonen öppna efter nya fina rabattkoder till Fyndiq.se.

 Fyndiq har allt inom prylar, mode, skönhet, elektronik & mycket mer billigt online!

Hur aktiverar jag min Fyndiq rabattkod?

  1. När du valt dina hörlurar, går du till kundvagnen och tar dig vidare till kassan.

  2. I kassan hittar du ett fält för rabattkoder. Fyll i din kod och klicka sedan på ”Aktivera”.

  3. Din rabattkod har nu aktiverats och rabatten har dragits från den totala summan.

  4. Genomför köpet och se fram emot dina nya hörlurar!

fyndiq rabattkoder

Ständigt nya spännande erbjudanden

Med ett koncept som Fyndiq har kan man inte annat en förvänta sig nya rabatterbjudanden och kampanjer i princip varje vecka. Redan på första sidan listar de upp de billigaste varorna inom olika kategorier. Innehållet anpassas dessutom efter säsong. Är det sommar kan du genast se de senaste erbjudanden på till exempel grillar, är det vinter får du en massa inspiration inför julen. Varje vecka har de en ny vara som står i rampljuset som Veckans erbjudande. Som om detta inte vore nog har de ytterligare en kampanj som kallas för Sista exet. När en del varor börjar ta slut i lagret säljs de till nedsatt pris på hemsidan i Sista exet-kampanjen. Det är såklart snabba puckar som gäller här oavsett vilken kampanj det är tal om. En reavara som kanske var tillgänglig igår kan med stor sannolikhet ha tagit slut idag.

Fyndiq.se – flera butiker under ett och samma tak

Fyndiq har funnits sedan 2010 och är ett av de snabbast växande företagen inom den svenska e-handeln. Under 2015 lanserades Fyndiq för första gången utomlands – i Tyskland. Fyndiq har inte en egen lagerlokal, utan de fungerar helt enkelt som en försäljningskanal mellan konsumenter och handlare. De marknadsför och säljer produkter från både webbshopar och butiker på ett enkelt och tryggt sätt. När du handlat hos Fyndiq skickas din order vidare till leverantören, som i sin tur skickar leveransen till dig.

Runt 1500 olika handlare har anslutit sig till deras verksamhet för att sälja mer än 400 000 varor inom brett skilda kategorier. Kunderna får därmed tillgång till ett konstant flöde av nya spännande produkter till attraktiva priser. Samtidigt erbjuder Fyndiq en stor fördel till handlarna. De får genom Fyndiq möjlighet till att nå ut till nya kunder och öka sin försäljning.