GI Viktkoll rabattkod

Med en unik GI Viktkoll rabattkod kan du hjälpa med din viktnedgång för endast 99 kr i månaden. Det är inte många som idag inte känner till GI-metoden. Ola Lauritzsons bok ”Gå ner i vikt med GI-metoden” kom ut 2004 och det fanns då en hel del skeptiker. De trodde att det var ännu en bluff för att tjäna pengar. 10 år senare ser läget helt annorlunda ut. Intresset för hur socker och andra kolhydrater påverkar vår kropp är idag stort och kanske viktigaste av allt; GI-metoden har blivit till en riktigt stor succé. Så pass stor att även livsmedelsindustrin har påverkats till viss del. Hittills har GI Viktkoll hjälpt över 150 000 medlemmar med att gå ner i vikt. Ta chansen att få hjälp med viktminskningen du med!

Läs mer

Aktuella GI Viktkoll rabattkoder under Juni 2017

Mer om GI Viktkoll

GI Viktkoll rabattkod ger dig viktminskning med viktgaranti från endast 99 kr

Om du vill lyckas nå din drömvikt kan du bli medlem hos GI Viktkoll och få hjälp av riktiga expertcoacher för att nå ditt mål. Med denna rabattkod får du hjälp med din viktminskning för endast 99 kr i månaden. GI Viktkoll är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha resultat, de erbjuder nämligen alla sina kunder viktgaranti. Förutom expertrådgivning får du även ta del av recept, inspirerande artiklar och de räta verktygen för att lyckas gå ner i vikt. Ta del av erbjudandet redan idag och håll utkik efter nya fina rabattkoder till GI Viktkoll här på Kampanjjakt.se.

GI Viktkoll hjälper dig att gå ner i vikt för endast 99 kr/mån

Hur använder jag min GI Viktkoll kampanjkod?

  1. Klicka dig in på sidan giviktkoll.se

  2. På första sidan hittar du en ruta där det står ”Bli medlem nu!”.

  3. Längst ner i rutan står det ”Från 99 kr/månad” och sedan ”Börja idag!”. Klicka där och registrera ditt medlemskap.

  4. Nu kan du ta del av en riktigt prisvärd viktnedgång!

Gå inte miste om attraktiva erbjudanden

Under vissa perioder kan GI Viktkoll erbjuda speciella och tidsbegränsade erbjudanden till både nya och befintliga kunder. De samarbetar även med utomstående partners som MåBra. Det gäller därför att hålla utkik för att du inte ska missa att ta del av ett bra erbjudande. Håll koll både på GI Viktkolls hemsida och här på Kampanjjakt.se där vi lägger upp de senaste rabattkoderna till sajten.

GI Viktkoll – framgångsrikt koncept för viktminskning

När Ola Lauritzson och de andra grundarna startade GI Viktkoll fanns det inte någon liknande verksamhet i Sverige. De var helt enkelt först med GI-metoden i landet. Målet med GI Viktkoll var att hjälpa människor att gå ner i vikt genom olika praktiska verktyg och framförallt till att leva ett långsiktigt hälsosamt liv. Numera utgör viktklubben en av landets största källor när det kommer till GI-metoden. Som medlem kan du räkna med att få pålitligt stöd under hela din viktminskningsresa från början till slut. Du får tillgång till rådgivning och support genom chatten där deras kostrådgivare finns tillhands för att guida dig. Efter att du uppnått ditt mål hjälper dem dig att hålla din nya vikt. De som ligger bakom GI-metoden är så säkra på att du kommer gå ner i vikt att de infört en viktgaranti för sina medlemmar. Det innebär att du får ett års gratis medlemskap om du med hjälp av GI Viktkoll ändå inte lyckats gå ned i vikt. Detta förutsätter att du följer vissa riktlinjer.