Henry Kole rabattkod

Henry Kole är en exklusiv skobutik på nätet för trendmedvetna tjejer och kvinnor. Här får du ett större utbud på märkesskor från de senaste trenderna från kända namn som Kurt Geiger, Jeffrey Campbell, Steve Madden, Ash och fler. Få 15% rabatt på hela din beställning av skor med en exklusiv Henry Kole rabattkod. Handla dina lyxiga pumps, boots, ballerina, stövlar, sneakers m.m. till bra priser online. Fynda även prisnedsatta skor i deras outlet med upp till hela 75% rabatt på designerskor. Butiken erbjuder även ett begränsat sortiment på trendiga jackor och accessoarer.

Läs mer

Aktuella Henry Kole rabattkoder under Augusti 2017

Mer om Henry Kole

Henry Kole rabattkod - 15% rabatt på hela sortimentet

Handla märkesskor för kvinnor till bra priser på nätet och ta del av exklusiva rabattkoder som ger dig ytterligare sänkt pris. Här kan du få en unik rabattkod till Henry Kole som ger dig 15% rabatt på din beställning. Passa på att kamma hem ett par eller flera par nya skor från lyxiga modemärken som Steve Madden, Jeffrey Campbell, Dr Martens, Sixtyseven och fler. Här finner du skor till årets alla säsonger från pumps, sandaler och sneakers till boots och stövlar.

 rabattkoder till henry kole

Hur använder jag en rabattkod på Henry Kole?

1. Välj skor och storlek

2. Klicka på "Spara i varukorg"

3. Klicka sedan på "Cart" som finns längst upp på sidan

4. Ange din kod i rabattfältet och klicka på "Spara"

Henry Kole rabattkoder

Outlet med upp till 75% rabatt på märkesskor

Hos HenryKole.se kan du även fynda märkesskor billigt i deras outlet. Rean har utvalda designerskor som boots, pumps, stövlar, sneakers och fler från märken som Ash, Jeffrey Campbell, Kurt Geiger, Crime Fashion och fler. Outleten fylls ständigt på med nya prissänkta skor upp till 75% rabatt. Köp dina lyxiga skor för vår, sommar, höst och vinter till lägre priser i rean på Henry Kole och ta även del av deras tillfälliga erbjudanden som kommer ut med jämna mellanrum.

Henry Kole är din butik på nätet för märkesskor till henne

Henry Kole är en svensk fristående butik online med trendiga skor för den stilmedvetna kvinnan. Affärsidén tillkom ur en roadtrip på den amerikanska västkusten i september 2009. Med flera olika möten uppkom passionen för det som är idag en komplett skobutik för tjejer och kvinnor. Nya märken tas in allt eftersom för att kunna erbjuda den trendmedvetna tjejen det senaste från skomarknaden. I sortimentet finns stövlar, stövletter, boots, sneakers, kilklackskor, pumps, sandaler samt accessoarer. Henry Kole säljer endast skor från kvalitativa och populära skomärken som Steve Madden, Ash, Sixtyseven och nykomlingar som Kurt Geiger, To Be Announced och Crime Fashion m.fl.