Hotels.com rabattkod

I ett unikt samarbete mellan Kampanjjakt.se och Hotels.com i Sverige, kan vi stolt erbjuda en exklusiv Hotels.com rabattkod som ger våra besökare och medlemmar 10% rabatt på en valfri hotellbokning världen över. Förutom denna kod får du heller inte missa alla aktuella kampanjer och erbjudanden på hotell som presenteras på denna sida, vilket hjälper dig att sänka din totalkostnad på hotellbokningen. Det fina med vår Hotels rabatt är att du kan kombinera den med andra aktiva hotellerbjudanden som du finner på deras hemsida för att spara ännu mer pengar!

Som att detta inte skulle vara nog så kör man sin populära 72 timmars kampanj där konsumenter får chansen att erhålla upp till 50% lägre pris på utvalda hotell under denna tidsperiod. Man garanterar att det finns minst 3 hotell i kampanjen från varje storstad i världen. Använder du dessutom vår Hotels.com rabattkod kombinerat med det tidsbegränsade erbjudandet får du alltså upp till 60% rabatt på ditt hotell. Det blir med andra ord nästintill omöjligt att slå det pris du får på ditt semesterboende!

Läs mer

Aktuella Hotels.com rabattkoder under Augusti 2017

Mer om Hotels.com

Hotels.com rabattkod ger 10% rabatt på alla hotell endast via Kampanjjakt.se

Kampanjjakt.se har tagit fram en unik Hotels.com rabattkod som ger våra besökare 10% rabatt på samtliga hotellbokningar. Denna prisreduktion gäller endast 2 veckor under månaden så det gäller att ha ögonen öppna för att kunna få ta del utav hotellrabatten. Ett visst antal hotell gäller inte i kampanjen, du finner dessa hotell på en samlad lista. Hämta din kod och kombinera den med andra kampanjer och få upp till halva priset på ditt boende! Kombinationen utav en rabattkod tillsammans med Hotels.com ständiga kampanjer gör att det blir mycket svårt att hitta ett billigare hotellrum någon annan stans.

Såhär enkelt aktiverar du din rabattkod på Hotels.com

1. Välj ut ett valfritt hotell som du är intresserad utav bland det enorma utbudet på hotels.com.
2. Fyll i resedatum som du önskar att bo och klicka på tillgänglighet.
3. Nu får du göra ett val om du skall betala direkt eller på hotellet.
4. Vid nästa steg finns det en ruta till höger som det står " använd rabattkod "
5. Mata in din Hotels.com rabattkod som du får utav oss i den rutan och tryck aktivera
6. Nu erhåller du den utlovade Hotels rabatten. Vi önskar dig en trevlig resa

Hur aktiverar jag min rabattkod på hotels.com

Upp till 50% rabatt på boendet med Hotels.com 72-timmars rea

Har du redan bokat resan men inte ett boende än ? Då är du säkert inte stressad utav att hitta ett hotellrum just idag. Med andra ord kan du spara otroligt mycket pengar om du väntar in Hotels.com 72 timmars rea. En gång i månaden reas hotellrum ut till halva priset. Du finner minst 3 hotell i varje storstad världen över med upp till 50% lägre pris. Kombinera denna rea med en av våra Hotels.com rabattkoder som vi presenterar här och få ytterligare 10% på rean och totalt upp till 60% rabatt.

Hotels.com Rewards belönar nu sina trogna kunder med gratis nätter

Du har väl inte missat lojalitetsprogrammet Hotels.com Rewards ? Här får du ta del av bonusnätter och hemliga priser som är så låga att de bara är tillgängliga för de lojalaste kunderna. Förutom ett oslagbart pris får du dessutom en natt gratis för varje 10:e natt du bokar och bor via Hotels.com. Det behöver inte vara en sammansatt 10 dagars period på boendet utan du kan bo 3 nätter i en stad sedan 1 månad senare kanske 4 nätter i en annan stad etc. När du samlat totalt 10 dagar på ditt konto så får du en gratis natt nästa gång du bokar din semester. Det bästa av allt är att du helt  gratis kan gå med i denna klubb och att det endast tar 2 minuter att registrera sig. Så passa på att samla nätter överallt då mer än 100 000 hotell deltar i denna kampanj runtom i världen. Du finner allt från stora hotellkedjor i stan, boutiquehotell på stranden, spahotell utanför stan till skidhotell vid backarna. Du bestämmer när du vill lösa in din bonusnatt utan några som helst restriktioner. Välj det datumet som passar dig bäst, 365 dagar om året och ett giltigt hotell i kampanjen för att erhålla din gratisnatt. Idag har Hotels lojalitetsprogram över hela 15 miljoner medlemmar världen över som får ta del av gratisnätter och exklusiva rabatter.

Såhär fungerar Hotels.com Rewards

Hotell till lägsta pris med ständiga kampanjer & erbjudanden

Hotels.com sidan för just dig som söker efter ett hotellrum runt om i hela världen till ett så lågt och bra pris som möjligt. Man går ständigt ut med kampanjer och erbjudanden så att du får chansen att boka ditt hotellrum till ett så förmånligt pris som möjligt. Utöver de ständiga rabatterna har du alltid en lägsta pris garanti på din bokning, vilket i sin tur innebär att du alltid får tillbaka mellanskillnaden om du mot all förmodan skulle finna samma hotellrum till ett billigare pris någon annanstans.

Boka 510.000 hotell i över 200 länder till rabatterat pris

Hotels.com erbjuder idag bland det största utbudet i världen när det kommer till att förmedla olika hotellrum. Man erbjuder hela 510.000 hotell i över 200 länder till oslagbara priser. Nästan samtliga hotellrum man förmedlar är under olika perioder med i reor eller kampanjer där priset sänks ytterligare. Du kan självklart även använda dig utav vår Hotels.com rabattkod för att få 10% extra rabatt på alla dessa hotell ( ett få antal hotell är dock exkluderade ur kampanjen och koden fungerar ej på dessa ). Med ett så stort utbud av boende spritt över hela världen till garanterat lägsta pris i kombination med våra exklusiva rabatter blir ditt val Hotels.com såklart!