Klockkungarna rabattkod

Klockkungarna säljer lyxiga klockor till rätt priser online. Här får du märkesklockor upp till 60% billigare än hos din lokala urmakare och med en Klockkungarna rabattkod kan du få ytterligare 15% rabatt på hela ordern. Välj bland 3000 modeller från över 30 olika varumärken som Gant, Michael Kors, Pulsar, Daniel Wellington och fler.

I rean kan du dessutom fynda utvalda klockmodeller upp till 70% rabatt. Välj bland både damklockor och herrklockor i olika stilar, allt från vardag och sport till högtidliga tillfällen.

Läs mer

Aktuella Klockkungarna rabattkoder under Juli 2017

Mer om Klockkungarna

Klockkungarna rabattkod - 25% rabatt på alla klockor

Köp märkesklockor för kvinnor och män till ett betydligt lägre pris än hos din lokala klockbutik. Hos Klockkungarna.se får du alltid exklusiva klockor till låga priser och med deras exklusiva rabattkod får du ytterligare 25% rabatt på hela köpet. Välj bland tusentals modeller från flera välkända klockmärken som DKNY, CK, Hugo Boss, Casio och fler. Spara upp till 15% på hela sortimentet med våra rabattkoder och ta del av övriga erbjudanden på utvalda märken och modeller i tidsbegränsade perioder. Hos Klockia får du just nu upp till 50% rabatt på ett snarlikt utbud av märkesklockor. Ta del av våra Klockia rabattkoder och spara på ditt nästa köp du med.

Hämta rabattkoder till klockkungarna

Hur använder jag min Klockkungarna rabattkod?

1. Välj varumärke och modell på din klocka
2. Klicka på "Lägg i kundvagnen"
3. Klicka sedan på "Gå till kassan"
4. Längst ner i kassan finner du fält för rabattkoder
5. Ange din kod i fältet och klicka på "OK"

handla billiga klockor på nätet

Få upp till 70% rabatt på utvalda klockmodeller

Fynda bland prissänkta klockor i reasektionen och spara upp till 70% på ditt köp av en ny, lyxig klocka. Outleten har utgående modeller från välkända varumärken med upp till 70% lägre pris. Oavsett om du är ute efter en enkel, vardagsklocka eller en elegant och lyxig variant så finns det något för alla smaker och stilar. Handla armbandsur upp till 60% billigare hos Klockkungarna än hos vanliga urmakare och få ytterligare upp till 70% rabatt när du handlar ur rean. Du har väl inte missat att vi på Kampanjjakt även erbjuder rabattkoder till Daniel Wellington klockor? Spara 15% extra på ditt köp med en exklusiv kod.

Billiga märkesklockor för alla hos Klockkungarna

Klockkungarna startades 2011 med försäljning av klockor på nätet och är idag Nordens snabbast växande klockföretag och en av Sveriges största klockbutiker online. Konceptet är enkelt, hårt pressade priser, ett brett sortiment och en fulländad kundservice för att bli den bästa klockbutiken inom den nordiska internetmarknaden. De erbjuder upp till 60% lägre pris på klockor än hos din lokala urmakare och ett brett sortiment med över 3000 modeller från över 30 olika märken och klockdesigners. Som kund får du alltid 3 års garanti på din klocka, 90 dagars öppet köp och fri frakt. Hos WatchonWatch får du tillgång till ett lite annorlunda större utbud av märkesklockor. Spara upp till 50% på ditt köp.