Sweef rabattkod

På Sweef.se finner du endast soffor som de själva gillar, men till ett betydligt lägre pris än i den traditionella möbelhandeln. Här på Kampanjjakt.se kan du hämta en Sweef rabattkod och spara 10% eller 250 kr på ditt köp.
Sofforna är färdigmonterade och noggrant emballerade, och du kan hämta din soffa på lagret i Älvsjö gratis samma dag som du köpt den. Du kan också få soffan hemlevererad inom 3 arbetsdagar för 500 kr om du bor i Storstockholm. Lite dyrare frakt till resten av landet men fortfarande samma snabba leveranstid. Sweef är enkelt och smidigt, precis som vi vill att det ska fungera när man köper möbler. Hämta din egna Sweef rabattkod så behöver du aldrig mer handla till fullt pris.

Läs mer

Aktuella Sweef rabattkoder under Juni 2017

Mer om Sweef

Spara pengar på din soffa med unik Sweef rabattkod


När du handlar möbler online finns det alltid pengar att spara om du surfar in på Kampanjjakt.se först.
Just nu och under en begränsad tid finner du en Sweef rabattkod på vår sida som ger dig 10% eller 250 kr rabatt på din beställning. Välj den kod som ger dig den största prisreduceringen på din order och mata in den i kassan i samband med din betalning så erhåller du den utlovade rabatten utan krångel eller konstigheter.Såhär använder du din Sweef rabattkod, steg för steg


Såhär gör du för att spara pengar på din order, steg för steg;

1. Kopiera rabattkoden från kampanjjakt och du skickas samtidigt vidare till Sweefs webbshop.
2. Där shoppar du som vanligt och placerar de produkter som du vill köpa i kundvagnen
3. Klicka därefter in dig till kassan längst upp till höger.
4. Inne i kassan hittar en länk som heter " rabattkod ” klicka på det så öppnas en flik upp
5. Klistra in din Sweef rabattkod och priset reduceras nu med den aktuella rabatten. Svårare än så är det inte att spara pengar på dina onlineköp hos Sweef.


såhär använder du din Sweef rabattkodUtvalda möbler till kampanjpriser spara upp till 70%


Du hittar alltid de senaste Sweef kampanjerna på denna sida. Dessa gäller utvalda möbler så som fåtöljer, soffor och sängar. Du sparar ofta upp till hela 70% på dessa utvalda produkter som du hittar i denna Rea-sektion. Kampanjerna uppdateras ofta och nya produkter ur sortimentet selekteras och säljs till vrakpriser. Du hittar t.e.x en stilren fotpall för så lite som 500kr just nu. Sweef är nätbutiken som erbjuder dig stilrena möbler till hög kvalitet och låga priser. Utbudet består till störst del av soffor men innefattar även till stor del av fåtöljer, mattor och soffbord med mera. Alla möbler prövas av medarbetarna för att garantera hög komfort, kvalitet samt design. De låga priserna erbjuds du tack vare att man tagit mellanhänder ur ekvationen utan vänt sig direkt till stora tillverkare, saknar dyra butikslokaler utan allt sköts smidigt och enkelt via onlinebutiken. Du som kund erbjuds möbler utav absolut toppkvalitet till fantastiska priser tack vare detta.


Kampanjer och erbjudanden på soffor