Zuperbox rabattkod

Hämta din Zuperbox rabattkod och erhåll 20% rabatt på en valfri upplevelse. Samtliga upplevelser är personligen handplockade för att ge kunderna de bästa upplevelserna Sverige har att erbjuda. Att använda sig av en Zuperbox rabattkod är busenkelt och ger ett rejält rabatterat pris på upplevelsen. Zuperbox.se har alla upplevelser du kan tänka dig och några till. Är du ute efter en års present, julklapp, alla hjärtans dag present, företagsgåva, presenttips, mors dag present så kan du självklart välja om du vill ha ett fint presentkort i en vacker exklusiv presentbox eller skriva ut dem direkt elektroniskt (PDF) för snabb leverans.

Läs mer

Aktuella Zuperbox rabattkoder under Juni 2017

Mer om Zuperbox

Zuperbox rabattkod - 20% rabatt på alla upplevelser

Ge bort den perfekta presenten eller unna dig själv en riktigt härlig upplevelse med hjälpav av Zuperbox. Just nu erhåller alla kunder 20% rabatt på samtliga upplevelser. Välj och vraka bland upplevelser som motor, kropp och själv, på sjön, i luften, för barn, vin och mat, aktiviteter på resmål och många fler. Upplevelsen kommer i form av en värdecheck som levereras i en lyxig presentbox. Vill du även beställa med en fin blombukett med din order så kan vi just nu tipsa om vår exklusiva Euroflorist rabattkod som ger dig 15% rabatt på din beställning.

Rabattkod till Zuperbox

Hur använder jag min rabattkod på Zuperbox?

1. Välj fritt bland alla upplevelser och lägg önskad upplevelse i varukorgen.
2. Klicka på kundvagnen längst upp till höger
3. Klicka på "Gå till kassan"
4. Klicka på fliken under texten ''Har du rabattkod/presentkort?''
5. Mata in rabattkoden och klicka på "Aktivera kod" för att aktivera koden och erhålla din Zuperbox rabatt

Såhär använder du din Zuperbox rabattkod

Låga priser på upplevelser för alla via aktuella erbjudanden

När du tar del av en aktuell rabatt får du möjligheten att klicka hem upplevelser till rabatterade priser. Ibland kan du kombinera en kampanjkod med ett redan rabatterat pris. Glöm inte att prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid ha koll på alla nästkommande kampanjer till Zuperbox.se. Du finner olika upplevelser som passar alla åldrar. Ger du din upplevelse som en present och har svårt att välja just en specifik aktivitet så kan du köpa ett presentkort så att mottagaren får bestämma sin aktivitet på egen hand. Skulle du vilja köpa till en extra present inom inrednings-fronten så vill vi tipsa om en Designonline rabattkod som ger dig 300 kr rabatt vid köp av minst 2000 kr.

Zuperbox.se - Upplevelser på nätet till låga priser

Zuperbox.se startades 2000 och har sedan dess erbjudit alla sina kunder presentkort till över 500 upplevelser och aktiviteter. Det presentkort du köper kommer att ge dig eller din vän en fantastisk upplevelse värd att minnas. Företaget är inte bara en av de största upplevelsebolagen i Europa, utan erbjuder det bredaste sortiment av unika upplevelser till konkurrenskraftiga priser. Många av de upplevelser de erbjuder är helt unika som inte går att hitta hos konkurrenterna. De har dessutom marknadens generösaste garantier. Köp din upplevelse till marknadens billigaste pris.